Just nu! Foder på köpet när du tecknar försäkring.

Vi som startat Petson har en bakgrund inom djursjukvården och vet att rätt foder kan spela stor roll för ditt djurs hälsa.
Därför erbjuder vi tillsammans med våra försäkringar en prenumeration på kvalitetsfoder.
Eftersom vi som försäkringsförmedlare för hund och kattförsäkringar är måna om att ditt djur står på näringsriktig kost, ingår just nu din första Petson foderkasse® helt utan extra kostnad när du tecknar din försäkring.

Prenumerera på foder. Gör slut när du vill.

Just nu bjuder vi på den första Petson Foderkassen Vi har flera olika färdiga foderkassar med foder noggrant utvalt av veterinär för att göra ditt val enkelt. Självklart kan du anpassa foderkassen och välja vad du vill ska ingå - bara foder, eller komplettera med godis och bajspåsar för hund eller kattsand för katt.

Du tar ingen smakrisk. Alla våra foder har smakgaranti.

Skulle du ångra dig gällande foderprenumeration, kan du avsluta den när du vill.

Om du vill ha personlig rådgivning kring foder med veterinär kan du boka ett kostnadsfritt samtal här nedan.

Våra partners

Logotyp för OrijenLogotyp för SmartBonesLogotyp för MonsterLogotyp för Monster Cat LitterLogotyp för BonuscardLogotyp för AcanaLogotyp för FurminatorLogotyp för HillsLogotyp för EverCleanLogotyp för IAMSLogotyp för Green BoneLogotyp för Eukanuba
vanlig fråga

Kan ni hjälpa mig välja rätt foder?

svar

Vilket foder ska jag välja? Vad kostar det? Hur mycket foder behövs? Kan foder påverka hälsan? Jag tror att min hund är allergisk, vad kan jag ge den för foder?

Dessa är vanliga frågor vi har stött på genom åren. Valet av foder kan kännas väldigt komplicerat och svårt. Det finns en uppsjö av varumärken och olika sorters foder och det är i vissa fall stor variation i pris.

Studier visar att kost och motion för husdjur är lika viktigt som för oss människor. Därför har vi förberett en kollektion med bra sammansatta foder. Allt för att bidra till att minska risken för framtida sjukdomar.

Genom ett kvartssamtal med en av våra veterinärer skräddarsyr vi ett paket med foder anpassat till ditt djur.

Vanliga frågor om foder.

Här har vi svarat på vanliga frågor om rätt näring, portionering och val av foder för att hålla din vän sund och nöjd.

Min hund har problem med sina njurar, kan jag ändå prenumerera på foder?

Ja, absolut. Det går jättebra! Vi erbjuder bland annat foder ifrån Hills som har flera sjukfoder. Vår veterinär hjälper dig så att fodervalet blir korrekt.

Kan jag justera innehållet i foderkassen under prenumerationen?

Ja, det går bra. Vi hjälper dig att hitta det perfekta fodret. Dessutom har du smakgaranti.

Min katt är ganska kräsen och jag är orolig över att hon kanske inte vill äta fodret. Kan jag få pengarna tillbaka om hon inte äter maten?

Vi erbjuder smakgaranti på allt foder vi säljer. Det innebär att du får pengarna tillbaka om ni inte är nöjda. Dessutom kan du när som helst byta innehåll i din foderkasse.

Jag tycker att det är väldigt svårt att välja foder till min hund, det finns så väldigt många alternativ. Kan ni hjälpa mig att hitta rätt foder?

Ja, självklart hjälper vi dig med det! Boka in ett möte med en av våra veterinärer så pratar vi om din hund och vilket foder som kan passa. Boka tid med veterinär för att diskutera ditt djurs behov.

Vad innebär en foderprenumeration för min försäkring?

Vi är övertygade om vikten av bra kost och motion för ett mer hälsosamt djurliv. Därför sänks din försäkringspremie när du står på Petsons foderprenumeration.
Boka kvartssamtal med en av våra veterinärer för foderrådgivning.

Kom igång med Foderkassen

Få regelbundna leveranser och njut av bekvämligheten att ha foder till hands när du behöver det. Gör ditt djurägande enklare med Petsons foderprenumeration.

Vi finns här för dig och din bästa vän.

Vad skriver andra om Petson?

Undrar du något annat?

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor, funderingar eller behöver råd angående ditt husdjurs hälsa och försäkringsskydd? Vårt dedikerade team av experter finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag och låt oss guida dig på vägen till en hälsosammare framtid för din bästa vän.