Är din bästa vän en hund eller katt? Börja här för att se ditt pris på försäkring, en investering i livet!

Välj hund eller katt nedan för att gå vidare och se ditt pris.
15% rabatt på alla våra försäkringar till alla!
30% rabatt på premien för valp och kattungar (innan de fyllt 6 månader) är inkluderat i ditt prisförslag.
Just nu! Första foderkassen helt utan extra kostnad vid tecknande av försäkring! Vill du fortsätta att prenumerera erbjuder vi 10% rabatt på alla produkter du lägger i din Petson foderkasse® Smidigt och förmånligt.

Betalning, försäkringsbrev och förnyelse av försäkringen.

HUR GÅR BETALNINGEN TILL?
Vi drar premien från ditt bankkonto den 27:e varje månad och betalningen gäller för nästkommande månad (förskottsbetalning). Om den 27:e är en helgdag dras betalningen nästkommande vardag. Pengarna dras automatiskt via autogiro och du behöver inte göra någonting förutom att se till att det finns pengar på bankkontot/kortet. 

Dag 1-26
Om datum för köp är mellan dag 1-26 i en månad och försäkringens startdatum är inom 31 dagar gör Petson en direkt dragning från startdatum till månadens slut (via Trustly/Nets).

Dag 27-31
Om datum för köp är mellan den 27-31 i en månad och försäkringen ska börja gälla inom 31 dagar, gör Petson en direkt dragning för de kvarvarande dagarna i den innevarande månaden (om startdatum är nu) plus nästa månad (via Trustly/Nets).

Längre fram i tiden 
Om du tecknar en försäkring som ska börja gälla längre än 31 dagar fram i tiden kan vi sätta upp autogiro för kommande inbetalningar. Första dragningen sker den 27:e i månaden innan försäkringen börjar att gälla (via Trustly/Nets).

VAR HITTAR JAG MITT FÖRSÄKRINGSBREV?
Ditt försäkringsbrev skickas normalt ut via SMS. Om du inte har fått ditt bevis på SMS kan det vara på grund av någon av följande anledningar: 

Du har inte slutfört din beställning av Petson djurförsäkring och din försäkring är därmed inte aktiv. För att aktivera försäkringen behöver du följa betallänken som du får vid beställningen och genomföra din första inbetalning. Den första inbetalningen aktiverar försäkringen.  

Din försäkring har ett startdatum som ligger mer än 31 dagar från beställningsdatumet. I detta fall sker ingen inbetalning direkt vid beställningen, du godkänner endast att kommande betalningar sker via autogiro. Den första inbetalningen kommer ske runt den 27:e månaden innan din försäkring ska starta. Det är först då som försäkringen blir fullt aktiverad och ditt försäkringsbevis skickas till dig.  

Kanske är mobilnumret felaktigt eller att mobilnumret saknas. Vänligen kontakta i så fall vår kundtjänst: hej@petson.se eller ring oss 08-14 20 00.

NÄR SKER FÖRNYELSE AV FÖRSÄKRINGEN?
Försäkringen förnyas automatiskt för ny försäkringsperiod om avtalet inte har sagts upp. Perioden för avtalet är generellt sett 12 månader och framgår av ditt försäkringsbrev.

Information om din försäkringsförnyelse kommer via mejl och SMS ungefär en månad innan försäkringen ska förnyas.

Eventuella förändringar avseende premie eller försäkringsvillkoren börjar inte gälla förrän vid avtalets förnyelse.


Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor, funderingar eller behöver råd angående ditt djurs hälsa, foder eller försäkringsskydd? Vårt dedikerade team finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag och låt oss guida dig på vägen till en hälsosammare framtid för din bästa vän.

Vad skriver andra om Petson?