Köpvillkor

Allmänt

Dessa köpvillkor gäller för alla köp av varor från Nostep AB (559348-4222), nedan kallat "Petson". Genom att göra en beställning godkänner du dessa villkor. Petson följer distansavtalslagen i sin försäljning via internet eller försäljning via telefon.

Priser

Alla priserna på anges i svenska kronor (SEK)och inkluderar moms. Fraktkostnad kan tillkomma och i de fall det är relevant anges det tydligt innan du slutför din beställning.

Beställning och Betalning

När du lägger en beställning hos oss anses det vara ett bindande avtal. Du kan betala med nedanstående betalningsmetod. Beställningen skickas först efter att betalningen har godkänts.

Vi använder oss av Shopify payments för vår foderförsäljning och kan ta emot kortbetalningar från American Express, Visa och Mastercard. Läs mer om Shopify payments villkor på: https://www.shopify.com/legal/terms-payments-se.

När du handlar hos oss så skriver du också under en prenumeration som kommer att fortlöpa enligt överenskommelse tills en förändring eller uppsägning sker.

Förändring i prenumerationen görs genomtelefonsamtal till vår foderspecialist på
08-14 20 00 alternativ via e-post till hej@petson.se.

Vid uppsägning avslutas din prenumeration direkt om du har gjort uppsägningen senast 14 dagar innan nästkommande leverans. I de fall du inte har sagt upp inom den angiva tidsramen kommer en sista leverans att levereras och debiteras. Uppsägningen måste meddelas till oss, antingen via telefon på 08-14 20 00 eller genom att skicka e-post till oss på hej@petson.se.

Våra kampanjerbjudande kan endast användas en gång per person.

Leverans

Petson använder Earlybird, Gordon Delivery, DHL eller Postnord för att leverera era varor. Vi kommer att välja den som passar bäst för att frakta hem till just dig.

Leveranstiden varierar, då foderprenumerationen har olika utskicksintervall, men vi kommer att skicka ut dina varor senast veckan efter prenumerationen startat. Du kommer att få information om när varorna är på väg.

Vi strävar efter att leverera dina varor inom den angivna leveranstiden. Observera att leveranstiden och priset även kan variera beroende på var i Sverige du befinner dig. Om leveransen försenas kommer vi att meddela dig så snart som möjligt. I dagsläget levererar vi endast inom Sverige.

I det fall det inte går att leverera ett paket på grund av dig som konsument har Petson rätten att debitera en avgift på 200 kr.

Ångerrätt och Returer

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Varan måste returneras i oskadat skick och i originalförpackning.Kontakta vår kundtjänst innan du returnerar varan. Returfrakten bekostas av dig som kund, om inget annat avtalats.

Reklamationer

Om du mottar en defekt eller felaktig vara,vänligen kontakta vår kundtjänst inom skälig tid efter att du har upptäckt felet. Vi kommer att ersätta varan eller återbetala köpesumman.

Smakgaranti

Allt foder som säljs av Petson omfattas av smakgaranti. För mer information hör av dig till oss på Petson på 08-14 20 00 eller skicka e-post till hej@petson.se.

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Genom att handla hos oss samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter enligt denna policy.

Force Majeure

Företaget är inte ansvarigt för förseningar eller fel i utförandet av sina förpliktelser enligt dessa köpvillkor om detta beror på omständigheter utanför Företagets kontroll, såsom strejk, krig, naturkatastrof eller andra liknande händelser.

Ändringar av Köpvillkoren

Petson förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa köp villkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.

 

Tack för att du handlar hos oss!