Blandis & Friskis-ett hunderbart event!

Ett stort och varmt tack till alla er som deltog i vårt event Blandis & Friskis på Djurgården den 16 juni! Ert deltagande gjorde dagen till en fantastisk succé.

Petson och teamet bakom Blandis & Friskis

Solen sken, picknickfiltarna spreds ut över gräset, kön ringlade lång längs trädallén och glada skratt (och en del skall) hördes lite överallt. Det var en fröjd att se så många underbara, friska och välskötta hundar tillsammans med sina stolta ägare.

Ett tack också till alla partners som hjälpte till att göra denna dag möjlig. Deras engagemang för djurens hälsa och välmående återspeglades i hela evenemanget. Tillsammans kunde vi erbjuda en dag full av rådgivning, gemenskap och kunskap. Tack till Thule, Mera Petfood, Revolution Race, Lagerhaus, DogDater och Arkens Zoo.

Anmälningsavgiften gick oavkortat till Hundstallet, och tack vare ert bidrag kan vi stödja deras viktiga arbete ytterligare.

Tack för att ni bidrog till en dag fylld av glädje och gemenskap. Vi ser fram emot att träffa er och era fyrbenta vänner igen vid framtida evenemang.