Se frånpris.

På denna sida har en exempelberäkningen gjorts på en Border Collie för hundar och en blandras för katter. I beräkningen förutsätts högsta fasta självrisken, lägsta maxersättningsbeloppet, högsta rörliga självrisk och att djuret är en okastrerad hane.

Fyra enkla frågor för ett frånpris.

Tack så mycket!
Oops! Något gick fel när formuläret skickades.
pris från

0 kronor

/ månad

För att få ditt exakta pris behöver vi mer uppgifter om ditt djur som ras, ålder och tidigare sjukdomar.

Exempelberäkningen har gjorts på en Border Collie för hundar och för katter på en blandras. I beräkningen förutsätts högsta fasta självrisken, lägsta maxersättningsbeloppet, hög rörlig självrisk och att djuret är en okastrerad hane.

få ditt exakta pris

Är det verkligen så enkelt?

Här har vi samlat vanliga frågor om hur det går till, vad som styr priset och varför det lönar sig på flera sätt att kombinera foder och försäkring.

Vad erbjuder Petson?

Vi vet att helheten spelar roll.
Det är mycket som tillsammans påverkar ditt djurs livskvalitet – som vilken bakgrund djuret har, dess ålder och aktivitetsnivå, men också vad det äter för mat och hur mycket kunskap du har som ägare. Vi tar hänsyn till allt detta, och ju mer du arbetar förebyggande med ditt djur desto bättre villkor kan du få. Genom ett ”kvartsamtal” med en av våra veterinärer skräddarsyr vi en paketlösning med både foder och försäkring utifrån ditt djurs behov. På så sätt kan du vara trygg med att du ger din bästa vän bra förutsättningar för ett hälsosamt liv, och dessutom rätt hjälp om det skulle behövas.
Välgörande för både hälsa och plånbok.

När kan jag teckna en djurförsäkring med Petson?

Du har möjlighet att försäkra din valp eller kattunge från och med att de är fyra veckor gamla och livet ut. Om din hund eller katt är sex år eller äldre behöver vi få ett besiktningsintyg som är högst sju dagar gammalt för att teckna en försäkring.

Har du fler än ett djur? Så här lägger du till dem!

Om du vill försäkra ytterligare en hund eller katt kan du enkelt teckna hund eller kattförsäkring eller kontakta oss på 08-14 20 00.

Inom kort lanserar vi Petson Flockförsäkring för dig med 4–10 djur där både hundar och katter som tillhör samma flock kan inrymmas i samma försäkring.